Sicilská směs na pizzu

129 Kč
Skladem

Ideální pizza těsto do klasické domácí trouby. Peče se v horkovzdušné troubě při teplotě 250 °C. Na rozdíl od Neapolského těsta se Sicilské těsto pokládá na plech a je obdélníkového tvaru.

Jedno balení obsahuje 520g sypké směsi pro přípravu jednoho plechu pizzy o standardních rozměrech 40x42 cm + 25 ml olivového oleje.

Kategorie: Směsi na pizzu

Sicilská-pizza

 

Sicilské těsto na pizzu se vyznačuje tím, že se peče na plechu. Těsto je vysoké a připomíná buchtu. Věřte, že do klasické domácí trouby není nic lepšího než Sicilské těsto na pizzu. Výborné, nádherně vláčné, sem tam křupavé a plné chuti. To je těsto na pizzu, kterého se nedokážete nabažit.

Ideální pizza na svačiny a obědy pro další den. Toto těsto se totiž nezalekne další den ani přihřátí v mikrovlnce.

Zkuste, jak má chutnat to pravé Sicilské těsto na pizzu. Nemusíte nad ničím uvažovat, laborovat a ani hledat tu správnou mouku a poměry ingrediencí. Stačí přidat vodu a máte to pravé Sicilské těsto na pizzu za pár minut.

Samozřejmě bez éček, stabilizátorů a emulgátorů. Tyto šmakulády  do těsta na pizzu nepatří.

 

Balení obsahuje: 520g sypké směsi, 25 ml olivového oleje

Návod k přípravě těsta:

  1. Otevřete sáček a obsah vsypte do mísy
  2. Sypkou směs důkladně promíchejte
  3. Odměřte 340 ml vlažné vody dle rysky na obalu nebo na váze
  4. Vlijte vlažnou vodu do směsi a přidejte 25 ml olivového oleje
  5. Propracujte směs po dobu 5 minut a poté 5 minut nechejte odpočinout
  6. Po odležení zpracujte do hladkého těsta
  7. Z těsta udělejte bochánek, přikryjte a nechejte zrát minimálně 2 hodiny při pokojové teplotě, nejlépe však do druhého dne v lednici
  8. Pečte 15 minut v horkovzdušné troubě na 250 °C

Návod k přípravě pizzy naleznete na tomto odkazu

 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení